Kartoffel porre suppe 03
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : morloni Indsendt : Red : |
|
|
Skær porre i små stykker, steg dem i olie og karry, hæld vand og bouillon i gryden. riv kartoflerne i kog det i en 1/2 time derefter hældes fløden i og smages til med salt og peber.
serveres evt. med flutes. Velbekomme. Tips: oveni kan Man kan også rive nogle gulerødder i ca 2 stk. |
|
Opskriften er vist 18967 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2011-11-21 16:17:16 den er sindsyg god "også med 6 boullion terninger:)" men jeg putter altid lidt revet bacon i det smager bedre:) l.gerrild - 2011-02-07 16:38:38 er i fuldstændig sindsyge... 6 boullion terninger til 3 porreR... velbekomme jer tosser ! morloni - 2010-10-01 11:29:41 Jeg smider altid en pose kødboller i til sidst det mætter lidt mere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne