Durum morgenboller
Fryseegnet : er fryseegnet, men bedst nybagt Indsendt af : ipmusenehals Indsendt : |
|
|
om aftenen:
rær gæren ud i koldt vand, tilsæt olie, salt og sukker, samt melet. lad røremaskinen ælte i 8 min.(dejen skal være meget blød) stil dejen i køleskab natten over næste morgen: tænd ovnen og forvarm den til 230grader læg dejen pa plade med to spiseskeer. drys med lidt durummel bages ca 15- 20 min. til de er gyldne. Tips: har gjort det de sidste 2 dage og det har været meget populært, og tager ingen tid. |
|
Opskriften er vist 9068 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2013-06-13 09:18:44 Karakter 1 herfra. Kunne smide hele molevitten ud, pga den alt for saltede, samt olierede smag. Undrede mig også over at der skulle en hel spiseske salt og en hel deciliter olie i - men fulgte bage opskriften. Tror de vil blive meget gode, hvis man sparer på salt og olie! anonym - 2011-12-16 12:34:37 hvor manger bliver der til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne