Indbagt pizza med skinke og spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : sabina_mad Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt og olie. Kom melet i lidt efter lidt og ælt til en jævn og smidig dej.
Stil til hævning 1-1½ time Kog pastaen. Tø spinaten op i kogende vand og tryk det fri for væde. Hak champignoner, løg og hvidløg. Svits det i en gryde med salt og peber, og tilsæt bagefter skinkestrimler og spinat. Derefter tilsættes pasta og fløde rørt op med hvedemel. Smag evt. til med mere salt og peber. Del dejen i 4 dele og form til runde boller. Rul ud til tynde pandekager. Fordel fyldet på den ene halvdel af hver pandekage, og luk den anden halvdel hen over. Tryk lukningen med en gaffel så den slutter tæt. Pensl med æg. Bages i ovnen i ca. 15 min ved 200 grader. Tips: Man kan evt tilsætte lidt ost over fyldet inden man lukker pizzaen. |
|
Opskriften er vist 19736 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne