Tyrokafteri (Græsk Hot Pepper Ost Dip)
Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : |
|
|
Smulder fetaen i små stykker med en gaffel.
Sauter peberen i 2 spsk. Olivenolie, indtil skindet er let gyldent. Fjern stilken og kasser den, hak resten af peberen i meget små stykker. I en morter moses peberen og osten med olien fra panden til en jævn masse, tilføj yderligere olie hvis nødvendigt. Alternertivt kan den hakkede peber ost og olie moses i en blander. Tips: Hvis du har en chilipeber der er for stærk, så skæres en rids i den ene side under rindende vand, og fjern den hvide indre membran. Tør peberen grundigt inden sautering. |
|
Opskriften er vist 4821 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne