Vaniljebudding med frugtsovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 55619 gange,
og udskrevet 709 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2022-09-20 18:46:25 Jeg er glad for at opskriften er uden æg, og jeg brugte sojamælk for at gøre buddingen vegansk. Det blev rigtig godt med kirsebærsauce på. Ja, der skal godt med maizena i. anonym - 2017-11-09 12:29:32 Skal der ikke æg i budding - jeg spørger bare? Susanne40 - 2012-01-29 19:17:48 Brugte sødmælk og en god sjat piskefløde, maizena skefulde skal være med top (!) for ellers bliver det lidt tyndt. Smagen virkelig god! Jeg tilsatte også et par dråber gul frugtfarve for at få lidt mere kulør på desserten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne