Let pastaret med pesto
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Rie. Indsendt : Red : |
|
|
Start med at skære broccolien ud i buketter, kog dem i let saltet vand i 4 min.
Tag vandet fra broccolien og put det tilbage i gryden. Skær kylling fileterne i ca. 1 cm tykke strimler. Skær tomaterne i fire stykker hver, og skær asparges i 2-3 cm stk. Sæt en pande over med olie, tilsæt salt og peber (efter smag) til olien, når olien er varm, tilsættes kyllingen, asparges og tomaterne, og det hele steges, ca. 4-5 min, alt efter hvor tykt man har skåret det. Imens koges pastaen som anvist på pakken. Mos let broccolien, det kan gøres med en gaffel eller et piskeris. Pres hvidløget, riv skallen af citronen med et fint rivejern. – (Pas på med at få det hvide på skallen med, da det giver en bitter smag.) Bland det pressede hvidløg, citronskallen og chili i den most broccoli. Hæld vandet fra pastaen, og tilsæt pastaen til broccoli-pestoen. ”Lyn-steg” det 2 min ca. og tilsæt kyllingen, så kyllingen lige bliver varmet op. Server straks evt. med en lækker salat, parmesanost eller brød til. Tips: Lækker, nem og hurtig, hvis man ikke har megen overskud til at stå i køkkenet flere timer. Jeg laver den, når jeg eventuelt har kyllinge fileter i overskud, eller jeg bare skal lave noget nemt, men stadigvæk noget lækkert. OBS! Retten kan gøres sundere, ved at bruge grov pasta i stedet. :-) |
|
Opskriften er vist 8467 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Amanda - 2011-02-08 17:46:10 super lækker ret og meget sund og nem præcis osm lovet:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne