Karry-kål
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
svits kødet i en stor gryde.
snit kål, kartofler og gulerødder groft (efter behag.)kom det hele i gryden og tilsæt vand, så det dækker halvt indhold i gryden og tilsæt salt, peber og karry. lad det småkoge i ca 20 min. ( alt efter hvor groft det er snittet.) færdigt når grønsagerne er kogt( dog skal det stadig være sprøde) Tips: man kan også tilsætte porre |
|
Opskriften er vist 5402 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne