Karry-kål

Karry-kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hvidkål
4-5 gulerødder
3 spsk.salt
0.5 spsk.peber
5-6 kartofler
 vand
2-3 spsk.karry
2-300 g.hakket oksekød
 
Opskrift:
svits kødet i en stor gryde.
snit kål, kartofler og gulerødder groft (efter behag.)kom det hele i gryden og tilsæt vand, så det dækker halvt indhold i gryden og tilsæt salt, peber og karry.
lad det småkoge i ca 20 min. ( alt efter hvor groft det er snittet.) færdigt når grønsagerne er kogt( dog skal det stadig være sprøde)

Tips:

man kan også tilsætte porre





karakterer:
Opskriften er vist 5403 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu