Æblekage med nødder 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : ikke fryse egnet Indsendt af : freja Indsendt : Red : |
|
|
skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Hak nødderne. Pisk æg og sukker lyst og skummende, til sukkeret er opløst. Bland mel og bagepulver og kardemomme i en skål, og sigt det derefter i æggeblandingen. Rør det forsigtig sammen.
Ryst æblerne med mel i en plastikpose, og vend æbler og nødder i dejen. Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 45 min ved 200 grader midt i ovnen. Tjek med en strikkepind i midten af kagen, den er færdig hvis intet hænger ved. Læg evt. et stykke stanniol over kagen, hvis den ser ud til at blive for mørk under bagningen. Lad kagen køle lidt af i formen, og vend den herefter ud på en bagerist for at køle helt af. |
|
Opskriften er vist 7682 gange,
og udskrevet 98 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne