Kyllingekød i karry

Kyllingekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine B

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.kyllingebryst
2 spsk.olie
1 spsk.karry
 
2 fedhvidløg
0.5 ds.kokosmælk
1 dl.hønsebouillon
1 rødløg
1 gulerod
0.5 squash
0.2 porrer
1 spsk.peanuts
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
1. Skær kødet i tynde strimler. (sæt det i køleskabet.
2. Skræl guleroden, pil løgene, rens porren og skyld squashen.
3. Skær alle grønsagerne i julienne.
4. Svits kødet i hed olie ved kraftig varme i en gryde/wok.
5. Tilsæt karry og presset hvidløg og svits et minut.
6. Tilsæt alle grønsagerne, de hårdeste først og så fremdeles.
7. Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon, lad retten koge ca. 5 min.
8. Til sidst smages til med citronsaft, sukker, salt og peber, evt. mere karry.


Peanuts drysses på når retten er færdig, lige inden man spiser, evt. blandes i retten.





karakterer:
Opskriften er vist 17225 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-25 14:53:38
Der bruges ris til.