Kyllingekød i karry
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Katrine B Indsendt : Red : |
|
|
1. Skær kødet i tynde strimler. (sæt det i køleskabet.
2. Skræl guleroden, pil løgene, rens porren og skyld squashen. 3. Skær alle grønsagerne i julienne. 4. Svits kødet i hed olie ved kraftig varme i en gryde/wok. 5. Tilsæt karry og presset hvidløg og svits et minut. 6. Tilsæt alle grønsagerne, de hårdeste først og så fremdeles. 7. Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon, lad retten koge ca. 5 min. 8. Til sidst smages til med citronsaft, sukker, salt og peber, evt. mere karry. Peanuts drysses på når retten er færdig, lige inden man spiser, evt. blandes i retten. |
|
Opskriften er vist 17225 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine B - 2010-09-25 14:53:38 Der bruges ris til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne