Rabarber Gelato
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarbercreme:
Rabarber, sukker og vand bringes i kog, og småsimrer til rabarberne er kogt ud, ca 20 minutter. Rabarberne passeres gennem en fintmasket sigte. Grundmasse: Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn. Sødmælk gives et opkog med de tomme vaniljestænger hvorefter de fjernes og tilsættes æggemassen i en tynd stråle under grundig piskning. Massen kommes tilbage i gryden under svag varme (eller bedst under vandbad) og varmes/piskes til den tykner og skummet forsvinder. Massen hældes tilbage i skålen og rabarbercremen tilsættes. Afkøles i køleskab før den anvendes og isen køres på ismaskine. |
|
Opskriften er vist 12438 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne