Maltesers Muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Almillowitch Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader C.
Knus chokoladekuglerne, men gem 12 hele til dekoration. Sigt mel, kakao, bagepulver ned i stor skål. Rør sukker og de knuste chokoladekugler med ned i melblandingen. Pisk æggene let i en anden stor skål, og pisk derefter mælk og olie ind i æggene. Lav en fordybning i midten de tørre ingredienser, og hæld de sammenpiskede ingredienser deri. Rør ingredienser forsigtigt sammen så de kun lige er blandede. Pas på ikke at røre for længe eller for kraftigt. Kom dejen i muffinsforme med to skeer, bag i forvarmet ovn ca. 20 minutter, til kagerne er hævet op og er faste. Lad kagerne afkøle, imens laver du iceingen: Smelt chokolade i en lille tykbindet gryde. Læg smør i en skål og pisk det luftigt. Sigt flormelis i og pisk blandingen jævn og cremet. Tilsæt smeltet chokolade og pisk godt sammen. Iceingen puttes oven på de helt afkølede muffins, (ellers vil smøren i iceingen smelte oven på muffinsne) og pynt med en Maltesers-chokoladekugle oven på hver muffin. |
|
Opskriften er vist 11068 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer SB - 2020-09-11 22:14:26 Man kan ikke smage maltesers, hvilket jeg havde håbet på. Derudover bliver de lidt tøre og klæ. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne