Spaghetti med ristet laks og hvidløg
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 220 grader og pensel et ildfast fad med olie. Pensel lakseskiverne med olivenolie, kom en anelse salt og peber på, og læg laksen i det ildfaste fad.
Skær hvidløgene over på langs og læg dem over laksen. Pensel igen med lidt olivenolie og steg fisken i ovnen i 8 - 10 minutter, eller til laksen er gennemstegt. Imens koges spaghettien al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt, sigtes og vendes i olivenolie til de får en skinnende overflade. Vend fennikel og limeskal i pastaen og fordel den i 4 dybe tallerkner. Kom en laksefilét på hver portion samt saften fra fadet og hvidløgsstykkerne. Stænk med limesaft og pyntes med fennikeltoppene. Hertil kan også serveres groft brød og en god tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 12448 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne