Laks i sauce med pasta
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mette Hjørringgaard Indsendt : |
|
|
Skær laksen i tern ca 1x1 cm. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tag en gryde og smelt margarinen. tilsæt mel, mælk kog og tilsæt derefter osten. hvis konsistensen er for tyk, kan der tilsættes vand. tilsæt derefter hakket dild, tomatpure og derefter laksen. kog i 5 minutter. smabg til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 11543 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jacob - 2011-06-23 19:27:35 Til alle der prøver denne opskrift: IKKE BRUG 3 DL MEL!!! max 3 spsk! Den bliver alt for melet og tyk og gær-agtig, med så meget mel! Og drys melet i gryden... Mette - 2011-04-14 15:28:09 3 spsk mel skal der stå, istedet for 3 dl. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne