Ciabatta sandwich
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mark A Indsendt : Red : |
|
|
Varm ciabatta flute i ovnen som skrevet på pakken.
Steg baconen Steg kyllingen, krydder den med lidt salt og peber. Skær tomater og agurk i skiver. Tag bladene af salathoved og skyl dem. Skær ciabatta flutet i passende stykker, ca 4 stykker ud af ét flute. Skær dem over på langs, smør karry dressing på efter behov. Fyld herefter med kylling, bacon, salat, agurk, tomat. Man kan putte alt muligt i hvad man ønsker. |
|
Opskriften er vist 10365 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer carsten - 2012-07-19 20:44:42 Du skriver Bäncke karrydressing, så vidt jeg ved findes der to slags karrydressing fra bânckes, hvilken vil du foreslå? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne