Pasta med 4 oste - quattro formaggi

Pasta med 4 oste - quattro formaggi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Franklin

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pasta efter behag
 
200 g.Mascarpone
50 g.Gorgonzola
100 g.Parmesan
100 g.Mozzarella
5 dl.kaffefløde
125 g.smør
 
Opskrift:
Bræk Gorgonzolaen i små stykker, riv Parmesan fint og del Mozzarella klumperne i mindre stykker.

Smelt smør og fløde hældes i. Bringes langsomt i kog under omrøring. Når et koger skrues der ned og Mascarpone tilsættes. Nu må saucen IKKE koge mere.

Når Mascarponen er smeltet tilsættes resten af ostene og smeltes langsomt under omrøring.

Serveres med det samme over eller til penne pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 11488 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-21 12:58:51
Kan sovsen genvarmes? Og evt gemmes på køl?

  -   2011-04-29 20:28:57
4 personer?? Nej.. jeg fik nok til 15 mennesker.