Pasta med 4 oste - quattro formaggi
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt af : Franklin Indsendt : Red : |
|
|
Bræk Gorgonzolaen i små stykker, riv Parmesan fint og del Mozzarella klumperne i mindre stykker.
Smelt smør og fløde hældes i. Bringes langsomt i kog under omrøring. Når et koger skrues der ned og Mascarpone tilsættes. Nu må saucen IKKE koge mere. Når Mascarponen er smeltet tilsættes resten af ostene og smeltes langsomt under omrøring. Serveres med det samme over eller til penne pasta. |
|
Opskriften er vist 11488 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Cat - 2014-06-21 12:58:51 Kan sovsen genvarmes? Og evt gemmes på køl? . - 2011-04-29 20:28:57 4 personer?? Nej.. jeg fik nok til 15 mennesker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne