Laksekoteletter med Rosmarin sauce og steget Vagtelæg
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Smelt lidt smør på en tykbundet pande og sauter løgene heri. Tilsæt hvidvinen og de mosede kartofler, lad det koge lidt og passér det igennem en sigte. Tilsæt rosmarin og lad det simre.
Steg laksekoteletterne i smør på en varm pande til de er gyldne og færdigstegte. Steg herefter vagtelæggene og læg dem på laksekoteletterne. Montere smørret i saucen og anret saucen på 4 varme tallerkner. Læg koteletterne på midten af tallerknerne, og drys rigeligt med friskhakket persille på. Server kogt Basmatis ris til. |
|
Opskriften er vist 11040 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne