Fuglereder den gode slags, nemme
Fryseegnet : NEJ Indsendt af : sarah Indsendt : Red : |
|
|
kog vand og hæld det oveni mandlerne vent nogle minutter, hæld vandet fra og smut mandlerne, mandlerne lægges med det samme på dobbelt køkkenrullelag og tørres grundigt.
tænd komfuret på middelvarme og sæt en tør pande over. hak de smuttede mandler grofthakket og begynd at brune dem på panden rør hele tiden i det. når de er brunede kan du tage dem af panden og begynde at piske fløden. når den er pisket så kog ikke ret meget vand i en gryde og sæt en glasskål i når vandet småkoger. læg chokoladen ned i skålen og lad den smelte når den er smeltet så tag glasskålen op ad gryden tilberedelse: sæt en spsk. fløde på en fuglerede derefter en lille spsk. chokolade og derefter drys nødder på god appetit! Tips: DET ER VIGTIGT DER IKKE MÅ KOMME VAND OP I GLASSKÅLEN. |
|
Opskriften er vist 7953 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne