Lasagne med castello blue
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : nynne24 Indsendt : Red : |
|
|
steg bacon ternene sprøde. svits oksekød og løg i en gryde med margarinen til kødet har skiftet farve. kom de hk tomater, konc. tomatpure, revet gulerødder,rødvin, bacon tern og stege fedtet fra baconen i gryden med kødet. kom salt og peber i. lad det simre med låg på i 1 time, tag låget af og lad det simre videre i en halv time.
kom mornaysaucen i en gryde og varm den op, kom castello blue ned i mornaysaucen og lad det smelte her i. smør et ildfast fad, og kom skiftevis kødsovs, mornay/castellosauce og lasagneplader i. slut af med mornay/castellosauce. kom evt lidt revet ost oven på. stil den i ovnen på 200 grader i ca 25-35 min. Tips: serveres evt med salat og fluts. |
|
Opskriften er vist 4338 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne