Æbledessert med kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Laura Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm ovnen til 150 grader.
Først skyller og udkerner du æblerne. Skær dem i både, cirkler eller lignende. Hvis du vil have æblerne sprøde, skær dem tyndt. Hvis du vil have dem lidt saftige, skær dem i lidt større skiver. Læg skiverne af æblerne i et ildfast fad og bland olien i det. Strø rigeligt med kanel, vanilje, honning og sukker ud i blandingen - og bland igen. Sæt fadet i ovnen - tjek regelmæssigt, om du synes, retten ser færdig ud, da det nok er en smagssag. Tips: Top med flødeskum og honning. |
|
Opskriften er vist 8608 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne