Nynnes oksegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : nynne24 Indsendt : Red : |
|
|
svits oksestrimler og løg i margarinen.
hæld vand ved så det lige dækker kødet, og lad det stå og simre i en time. rens champignon og skær dem ud i halve. steg baconen sprød. når kødet har fået en time, hælder du bacon fedtet fra panden over til kødet, og champignon. hæld mornaysauce og fløde i, krydr med fransk sennep, paprika, salt og peber. lad det koge 5 min. lige inden servering brækker du baconen i lidt mindre stykker og kommer i. evt. hælde maizena i hvis der ønskes en tykkere sovs. og evt. lidt kulør i. Tips: Serveres med frisk bånd pasta. |
|
Opskriften er vist 10854 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne