Amerikansk lam på spyd
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Svits det hakkede løg i lidt olie i en kasserolle.
Tilsæt karryen, når løget er blankt og brand karryen af i to minutter.
Tilsæt de udblødte abrikoser - det tager kun et øjeblik, hvis man hælder lidt kogende vand over.
Varm dem igennem og tag kasserollen fra varmen.
Tilsæt lammekødet i passende tern og lad det trække seks timer. Træk kødet på stegespyd - træ er bedst - og grill ca. fem minutter på hver side. Marinaden bringes i kog. Kødet serveres med løse ris og marinaden hældt over. |
|
Opskriften er vist 24404 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne