Græsk Lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Johan Ahrensbach Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i en gryde. Hak rødløgene så fint som de fortrækkes og snit de 12 oliven i ringe. Smid rødløg, Oliven og de flåede tomater i sammen med det brunede kød. lad det hele simre i 5 min. pres hvidløgene i gryden. Tilsæt chili og basilikum rør rundt og smag til med salt og peber.
Det var sovsen. nu kommer det sjove. forvarm ovnen på 200 grader (c) og klargør et ildfast fad. hæld et par skefulde af sovsen i bunden af fadet så det lige dækker bunden af fadet. overdæk da med lasagneplader. dæk nu det lag du har lavet med kødsovs og skær din feta ud i tynde skiver. Læg et par af fetaskiverne i midten af dit lag af kødsovs. Dæk dette lag af lasagneplader og læg endnu en gang kødsovs og feta på. fortsæt denne presses indtil du er løbet tør for sovs eller fadet har nået sit max. drys fingerspidser salt på toppen og smid lasagnen i ovnen i 25 min. tag den ud og lad den trække i 10 min inden servering. velbekomme. Tips: smager glimrende med hvidløgsbrød og grøn salat. ( græsk salat ville være prikken over i'et) |
|
Opskriften er vist 10810 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-24 14:53:45 Kødet var desværre ikke nok, kun til to lag, og i det hele taget indeholdt den ikke rigtig andet end kød. Men den var alligevel meget god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne