Toscakage med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Riskage1987 Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader og smør en springform (ca. 26 cm.) med smør.
Rør smør og sukker cremet, rør æggene i ét af gangen. Tilsæt vanilje. Siget mel med bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælken. Fyld dejen i formen. Skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus. Tryk dem godt ned i dejen og sæt kagen i ovnen i 45 min Kom ale topping ingredienserne i en gryde og giv det et opkog. Fordel det over kagen, skru op på 250 grader og bag yderligere i ca. 10 min. Stil kagen på en rist og lad den hvile 10 min. Skær kanten fri med en kniv, tag kagen ud af formen og lad den afkøle på risten. Tips: Arbejdstid: 45 min. bagetid: 1 t. |
|
Opskriften er vist 10245 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Birgitte Toft Hansen - 2019-09-25 17:43:01 Er kagen fryseegnet? Riskage1987 - 2010-09-22 08:38:58 Toppingen vil jeg råde folk til at gange op med 2 for at det passer Riskage1987 - 2010-09-20 19:40:52 kan røres i en røremaskine |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne