Toscakage med æbler

Toscakage med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Riskage1987

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
150 g.smør (blødt)
150 g.sukker
2 æg
1-2 tsk.Vaniljesukker
350 g.hvedemel
4 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
4 æbler
 
 Topping:
100 g.mandelsplitter/hakkede nødder
75 g.smør (blødt)
75 g.sukker
3 spsk.fløde
1 spsk.sirup (helst lys)
1 spsk.hvedemel
1 tsk.stødt kanel
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader og smør en springform (ca. 26 cm.) med smør.

Rør smør og sukker cremet, rør æggene i ét af gangen.

Tilsæt vanilje. Siget mel med bagepulver og rør det i dejen skiftevis med mælken.

Fyld dejen i formen.

Skræl æblerne og skær dem i både uden kernehus. Tryk dem godt ned i dejen og sæt kagen i ovnen i 45 min

Kom ale topping ingredienserne i en gryde og giv det et opkog.

Fordel det over kagen, skru op på 250 grader og bag yderligere i ca. 10 min.

Stil kagen på en rist og lad den hvile 10 min.

Skær kanten fri med en kniv, tag kagen ud af formen og lad den afkøle på risten.

Tips:

Arbejdstid: 45 min. bagetid: 1 t.





karakterer:
Opskriften er vist 10215 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-09-25 17:43:01
Er kagen fryseegnet?

  -   2010-09-22 08:38:58
Toppingen vil jeg råde folk til at gange op med 2 for at det passer

  -   2010-09-20 19:40:52
kan røres i en røremaskine