Müsliboller (Nemme og Lækre)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt af : Sandra Indsendt : Red : |
|
|
1. Bland yoghurt med vand
2. Smulr gæren heri 3. Tilsæt sukker og salt og pisk det sammen 4. Bland nu müsli ved, og lad det stå 10 minutter 5. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen til den er smidig 6. Stilles til hævning 30 minutter 7. Form nu boller og læg på plade med bagepapir 8. Efterhæver nu 45 minutter 9. Bages ved 200 grader varmluft på nederste rille i 15 minutter |
|
Opskriften er vist 47176 gange,
og udskrevet 1030 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (58 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-04-05 14:18:32 Jeg kom ikke sukker i dejen da der var figner og dadler og rosiner i min musli. Så jeg syntes det var sukker nok. Bollerne blev dejlig luftige og smagte helt fantastisk. Alice Nielsen - 2016-02-08 18:13:45 Lækre boller. Jeg brugte kun 350 g. hvedemel. Af denne portion blev der 12 boller a 70 g før bagning. Herdis - 2011-02-17 12:33:11 Der er alt for meget mel, jeg brugte kun ca. 300 g mel og de blev rigtig fine ! Bibelot - 2010-12-28 15:08:48 Karakter et 10-tal, det er nemlig kornkammerets egen opskrift, bortset fra at bagetiden er forlænget med 5 minutter, hvilket jeg iøvrigt selv gør. Desuden lader jeg bollerne hæve i over en time (60-75 min), før jeg bager dem. Endelig tager jeg nødderne fra i kornkammermüslien inden jeg vejer mængden af. Opskriften passer fint til ca. 15 boller (vægt ca. 75-80 g. før bagning). Katrine - 2010-11-21 20:50:59 De er virkelig, virkelig gode :)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne