Gulerodskage 12
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Henning Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Rens en gulerod og riv den fint.
Pisk æg og sukker til en luftig masse. Bland gulerod og de øvrige ingredienser med æggemassen. Pensl en lille bradepande med olie og fordel dejen heri. Bag kagen ved 200 grader i 30-40 min. Rør flormelis og citronsaft til glasur er den for tyk så tilsæt en anelse vand. Pynt kagen mens den endnu er lidt lun. Pynt Evt. med flormelis. |
|
Opskriften er vist 6891 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne