Makaronnibudding
Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog mælken op, tilsæt makaronien og lad det koge i 20 minutter.
Rør margarinen og salt i og stil det til afkøling.
Rør æggeblommerne med sukker, mel, mannagryn, revet citronskal og kardemomme og vend blandingen i de afkølede makaronier. Pisk hviderne stive og vend dem i. Hæld blandingen i et smurt og raspstrøet gratinfad med låg og kog det i vandbad i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i 1 time og server med saftsovs. |
|
Opskriften er vist 5617 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne