Rabarbermazarin - Rabarber mazarin

Rabarbermazarin - Rabarber mazarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Rabarbermazarin - Rabarber mazarin, billede 4 Rabarbermazarin - Rabarber mazarin, billede 1 Rabarbermazarin - Rabarber mazarin, billede 2 Rabarbermazarin - Rabarber mazarin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.ren rå marcipan
250 g.sukker
250 g.smør
4 æg
60 g.hvedemel
300 g.rabarber
 
Opskrift:
Kør marcipan med sukker til en masse. Tilsæt derefter smør (Bør ikke være hård). Kør massen til en masse.

Tilsæt mel, derefter æg et af gangen. Til sidst vendes fintsnittede rabarber i.

Passer til en springform ca. 24 cm. i diameter.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 17572 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-30 20:34:14
Bager meget. Og meget forskelligt. Men denne vender jeg tilbage til igen og igen. Den er fantastisk. Deler helst ikke opskriften :-) da det skal være noget særligt at komme på besøg hos mig og nyde denne vidunderlige kage. Giver den 10. Intet mindre kan gøre det. Og synes, den er dejlig svampet i flere dage.

  -   2013-05-07 15:39:00
Det er en fantastisk kage, som er dejligt smasket - perfekt til dessert både sommer og vinter. Jeg er så heldig, at jeg allerede har rabarber i haven, endnu meget små og utroligt delikate.

  -   2012-05-12 22:48:50
Bedst samme dag, da rabarberne afgiver en del væde til kagen.