Rabarbermazarin - Rabarber mazarin
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kør marcipan med sukker til en masse. Tilsæt derefter smør (Bør ikke være hård). Kør massen til en masse.
Tilsæt mel, derefter æg et af gangen. Til sidst vendes fintsnittede rabarber i. Passer til en springform ca. 24 cm. i diameter. Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 17620 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2014-09-30 20:34:14 Bager meget. Og meget forskelligt. Men denne vender jeg tilbage til igen og igen. Den er fantastisk. Deler helst ikke opskriften :-) da det skal være noget særligt at komme på besøg hos mig og nyde denne vidunderlige kage. Giver den 10. Intet mindre kan gøre det. Og synes, den er dejlig svampet i flere dage. Dorte Pedersen - 2013-05-07 15:39:00 Det er en fantastisk kage, som er dejligt smasket - perfekt til dessert både sommer og vinter. Jeg er så heldig, at jeg allerede har rabarber i haven, endnu meget små og utroligt delikate. Per - 2012-05-12 22:48:50 Bedst samme dag, da rabarberne afgiver en del væde til kagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne