Hjerte boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Lykke Indsendt : |
|
|
1. Lun mælken og opløs gæren heri. Husk, gæren må ikke varmes med. Kom melet og de øvrige ingredienser i, og ælt det til en glat ensartet dej.
2. Del dejen i tre lige store dele, og form dem til kugler. Lad dem hvile et par minutter. 3. Rul hver kugle ud til en pølse i ca. 24 cm´s længde. Del dejen i 8 stykker, og form dem til boller. 4. Tryk dem i hjertefacon og anbring dem på to plader med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket til dobbelt størelse (ca. 30 min.) på et lunt sted. 5. Forvarm ovnen til 220 grader (varmluft 200 grader) mens bollerne hæver. 6. Pensl bollerne med æg og drys med perlesukker. 7. Bag bollerne midt i ovnen ca. 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 5337 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2011-07-25 00:09:52 Det smager rigtigt godt, med et strejf af smør. Men det er lidt svært at forme det til hjerter! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne