Katalansk suppe
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Conny Indsendt : Red : |
|
|
Bland bouillonterningen med knap en halv liter vand, tilsæt tomatpure, og alle andre af ingredienserne koges med samtidig, lad småkoge i nogle minutter. Det er en ren spansk opskrift for husmødre i Spanien, billigt, og meget nemt - og bruges ofte i Spanien til forretter, men med et godt stykke flutes til, lidt smør, kan det også udgøres for en hovedret.
Koster i Dammark, ca. 10-12 kroner for 4-8 personer. Det kan ikke gøres nemmere eller billigere for en multi-grøntsagssuppe/hovedret |
|
Opskriften er vist 4917 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne