5- kornsbrød
Indsendt : |
|
|
Gær og sukker røres ud i lunkent vand til gæren er opløst.
Tilsæt kærnemælk.
Klid, 5- kornsblanding samt halvdelen af hvedemelet tilsættes og røres godt.
Tilsæt resten af hvedemelet lidt efter lidt, sammen med sukker og salt.
Ælt dejen godt igennem.
Dejen skal være smidig.
Hæver 45 minutter et lunt sted tildækket, brødet slås op Efterhæver 45 minutter., Pensles med vand, kærnemælk eller kaffe. Bages ca. 30 minutter ved 200 grader C i forvarmet ovn. |
|
Opskriften er vist 7155 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne