Rabarberchutney
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil og hak løget. Sæt en gryde over og kog i den en lage af eddike, sukker og salt samt det hakkede løg.
Skyl rabarberne og skær dem i stykker a 1 cm. Skræl æblet og skær det ud i terninger på 1x1 cm. Kom så rabarber- og æblestykker ned i lagen sammen med rosiner og sennepspulver. Lad det hele koge videre i 3 minutter og smag så evt. til med et drys cayennepeber. Er chutneyen lidt for tynd kan den jævnes med lidt kartoffelmel. Chutneyen serveres kold, og har godt af at stå, så lav den evt. dagen før. Tips: Tilsæt evt. frugtfarve hvis det er den gamle ikke særlig røde type rabarber du bruger. |
|
Opskriften er vist 17694 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-07 17:25:48 Der er jo en pæn mængde sukker i som konserverer også... anonym - 2012-05-11 23:08:45 R den så konserveret via edikelagen eller skal det efterfølgende henkoges?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne