Grillet laks med Spaghetti
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spaghetti koges al dénte i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt. Sigtes og kommes tilbage i gryden. Vendes med basilikum, ristede pinjekerner og parmesan osten. Holdes varm.
Olie smeltes på en tykbundet pande, og laksefiléterne pensles med lidt olie blandet med basilikum og hvidløg. Steges i 3 - 4 minutter på hver side, til laksefiléterne er gyldne og gennemstegte. Pastaen kommes i bunden på et serveringsfad og laksefiléterne lægges ovenpå. |
|
Opskriften er vist 54023 gange,
og udskrevet 1464 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer jesper - 2010-08-26 15:44:02 du kalder det for en grillet laks? hvor i din opskrift står der at laksen skal grilles? du steger den på en pande, det er ikke at grillstege den, skal enten foregå på en grillpande eller på en rigtig grill. synes kødet blivr for tørt har prøvet at lave det, som du vidste og fortalt. Ann - 2008-11-13 06:20:11 Jeg syntes den er rigtig god. Jeg har bare udvidet den lidt. Pastaen koges med en bullion terning (grøntsags), og så koger jeg nogle broccoli med i vandet. Når det er kogt færdig kommer jeg det over i et ildfast fad, sammen med noget af vandet, så det ikke bliver så tørt. Så steger jeg fisken som beskrævet ovenfor, og plukker den i mindre stykker, og drysser over. Til sidst gratineres retten i ovnen i mellem 15-30 minutter, afhængig af hvor sprød du vil have osten... Jeg har prøvet med pinjekerner, og de smager også godt. Men jeg ksn så ikke tåle den nickel der er i dem, så det lod vi være med... Velbekomme MJ - 2008-05-26 14:45:59 Det betyder at du koger spaghettien, så der stadig er lidt bid i den. ... - 2008-02-18 15:00:23 Hva betyder al dente? anni - 2005-01-01 01:01:01 det bliver for tørt. server med ostesovs i stedet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne