Rosinboller og Rosinbrød
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og hæld det i en skål,
tilsæt mælk og rør gæren ud heri.
Kom de øvrige ingredienser i. Ælt dejen godt igennem, og stil den til hævning et lunt sted, ca. 30 min. Tænd ovnen på 200 grader. Del dejen i to lige store dele. Form den ene halvdel til brød, der ligges i en smørsmurt form. Den anden halvdel skæres i 15 stykker og formes til boller. Efterhæves ca. 30 min. Pensles med et sammenpisket æg. Bagetid: Rosinbrød ca. 30 min., boller ca. 15 min. Tips: 1 brød eller 15 boller |
|
Opskriften er vist 14775 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse - 2012-04-16 16:46:41 Niiiiiiice :----D den holder hele vejen. Maria - 2011-09-28 21:30:42 fantastisk konsistens! har bagt tons af boller på min kostskole men den her opskrift vinder en klar førsteplads! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne