Lammekofta
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienser til farsen sammen.
Del og form den til frikadeller eller kødboller, der brunes i olie i en stor sauterpande.
Sauce: Varm olien i en gryde og lad løgene blive bløde Tilsæt de øvrige ingredienser samt vand og eddike. Læg frikadeller/kødboller heri, læg låg over og lad det hele simre 25-30 minutter. Tilsæt kokosmælk samt yoghurt, og lad det hele simre 10 minutter før retten smages til og serveres over løse ris, gerne sammen med mangochutney og frisk koriander, som er perfekt til den krydrede ret |
|
Opskriften er vist 4241 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne