Beuf Bourguignon

Beuf Bourguignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : leoni

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.oksekød i store tern
3 laurbærblade
1 kvistfrisk timian
2 duskebredbladet persille
1 strimmel appelsinskal
0.5 flaskerødvin
 olivenolie
1 hakket løg
1 gulerod i små tern
150 g.bacon i tern
2 dl.oksebouillon
2 fedhvidløg
250 g.champignoner eller andre svampe
100 g.skalotteløg eller perleløg
 
Opskrift:
Lav en krydderbuket af laurbær, timian, persille og appelsinskal.
Kom krydderbuketten, kødet og vinen i en skål, og sæt den i køleskabet natten over.

Brun løg og gulerod i lidt olivenolie i en stegegryde, tilsæt bacon og brun endnu et par minutter.
Tag kødet op af marinaden, og lad det dryppe af.

Brun kødet på en pande i lidt olie ved kraftig varme, og kom det i stegegryden.
Kog panden af med marinade, og kog kraftigt et par minutter.
Hæld marinaden i gryden, tilsæt knust hvidløg og bouillon, og sæt den i ovnen ved 150° i 1½ time.
Brun champignoner og skalotteløg i lidt smør i ca. 5 min., og krydr med salt og peber.

Fjern krydderbuketten og hvidløg fra stegegryden, kom champignoner og skalotteløg i, kog op og smag til.

Serveres med hjemmelavet kartoffelmos





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boeuf Bourguignon

karakterer:
Opskriften er vist 9284 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu