Beuf Bourguignon
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : leoni Indsendt : Red : |
|
|
Lav en krydderbuket af laurbær, timian, persille og appelsinskal.
Kom krydderbuketten, kødet og vinen i en skål, og sæt den i køleskabet natten over. Brun løg og gulerod i lidt olivenolie i en stegegryde, tilsæt bacon og brun endnu et par minutter. Tag kødet op af marinaden, og lad det dryppe af. Brun kødet på en pande i lidt olie ved kraftig varme, og kom det i stegegryden. Kog panden af med marinade, og kog kraftigt et par minutter. Hæld marinaden i gryden, tilsæt knust hvidløg og bouillon, og sæt den i ovnen ved 150° i 1½ time. Brun champignoner og skalotteløg i lidt smør i ca. 5 min., og krydr med salt og peber. Fjern krydderbuketten og hvidløg fra stegegryden, kom champignoner og skalotteløg i, kog op og smag til. Serveres med hjemmelavet kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 9284 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne