Lørdagssuppe
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Rens champignon og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne, skyl dem grundig og skær dem i fine skiver. Rens pebrene og skær dem i små tern.
Varm en slip-let pande og svits champignonerne heri. De må ikke tage farve. Tilsæt porrer og peber. Lad grøntsagerne simre under omrøring et par min uden de tager farve. Tilsæt salt og peber. Hæld boillon på og lad suppen koge ca 15 min. Tilsæt rejer. Smag til med sherry og fløde. Tips: Kan evt serveres med små brød. |
|
Opskriften er vist 4401 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne