Piratsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Varm en stor slip-let gryde og vend løg, porrer og oksekød til kødet er brunet på alle sider. Tilsæt peber, gulerødder og den hele stilk citrongræs.
Rør karry og soya i og lad det svitse et øjeblik. Tilsæt kokosmælk og bouillon. Kog suppen op, mens der røres jævnligt. Smag til med salt, peber og spidskommen. Læg låg på, og lad suppen simre ca. 20 min. Smag på suppen med jævne mellemrum og fjern citrongræsset, hvis smagen bliver for gennemtrængende. Smag suppen til og server den rygende varm. Serveres evt med groft brød. |
|
Opskriften er vist 10640 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Plet - 2013-02-27 12:32:26 Kom først peberfrugt i lige før suppen er færdig, så de forbliver sprøde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne