Grove havregrynsboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Chris-madmor Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i det lunkne vand, hvorefter salt, sukker, olie, de revne gulerødder, solsikkekerner og hørfrø blandes i. Derefter blandes både det grove mel og hvedemelet i, og dejen æltes godt. Dejen efterhæver 30 min. Når dejen har hævet skal dejen æltes igen og formes til boller. Bollerne efterhæver 30 min.
Bollerne pensles med kaffe og bages 12-15 min i ovnen på 200 grader. Tips: Drys evt. med sesamfrø efter pensling. |
|
Opskriften er vist 30843 gange,
og udskrevet 657 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Birte - 2018-03-10 17:19:31 Måske 25 g gær er for lidt, mine hævede ikke Jannie Rasmussen - 2012-03-11 19:34:05 Hvornår skal der havregryn i? anonym - 2011-05-07 07:07:19 antal? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne