|
300 |
gram |
Hvidkål300 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
|
250 |
gram |
Løg, pillet vægt250 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
150 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt150 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
200 |
gram |
Porre, renset vægt200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
200 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
200 |
gram |
Squash200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.
1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
|
150 |
gram |
Rød peberfrugt150 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
fed |
Hvidløg1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
1 |
spsk. |
Olie solsikke/vindruekerne1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
1 |
dl. |
Vand1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
|
Bouillonterning, kylling2 Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
|
|
|
|
|
Paprika Paprika
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Sød chilisauce Sød chilisauce
|
450 |
gram |
Kyllingefilet uden skind og ben450 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
25 |
gram |
Margarine25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
| |
Alle grøntsagerne skæres i passende små stykker.
En spiseskefuld olie hældes i en gryde og alle grøntsagerne hældes i.
Der røres rundt til bla. porrerne er blanke og bløde.
2 bouillonterninger udrøres i 1 dl vand og hældes i gryden.
Kyllingefileterne skæres i strimler som steges på panden i lidt margarine og krydres med salt peber og paprika.
Kyllingestrimlerne røres sammen med grøntsagerne når hvidkålen er mør.
Lige inden kyllingen hældes i røres en halv dl sød chilisovs over kyllingestrimlerne.
Retten er færdig når kyllingen er blandet i.
Tips:
Rigtig lækker ret med et lavt kalorieindhold. De enkelte grøntsager kan selvfølgelig udelades eller erstattes efter egen smag.
|