Broget mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i skiver.
Brun dem hurtigt i smør, drys med salt. Peber og paprika på og læg dem i en gryde.
Brun ligeledes rensede champignon og strimlet peberfrugt og læg dem i gryden. Kog panden af med suppe og piskefløde, smag til med krydderier og sojasauce og hæld afkoget i gryden. Lad den småsnurre i 10 minutter. Tilsæt halve, flåede tomater, skivede oliven og cocktailpølser og varm det hele igennem. |
|
Opskriften er vist 57945 gange,
og udskrevet 910 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2013-08-07 19:05:10 Vi var meget tilfredse. Det er en gode detaljer med friske tomater og oliven. Kan klart anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne