Broget mørbradgryde

Broget mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Broget mørbradgryde, billede 4 Broget mørbradgryde, billede 1 Broget mørbradgryde, billede 2 Broget mørbradgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
2 spsk.Smør
 Salt
 Peber
 Paprika
1 grøn peberfrugt
250 g.champignon
1 dl.grønsagsbouillon
4 tomater
2 dl.Piskefløde
 sojasauce
1 ds.Cocktailpølser
10 fyldte oliven
 
 Tilbehør
 Ris
 
Opskrift:
Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i skiver. Brun dem hurtigt i smør, drys med salt. Peber og paprika på og læg dem i en gryde.

Brun ligeledes rensede champignon og strimlet peberfrugt og læg dem i gryden.

Kog panden af med suppe og piskefløde, smag til med krydderier og sojasauce og hæld afkoget i gryden. Lad den småsnurre i 10 minutter.

Tilsæt halve, flåede tomater, skivede oliven og cocktailpølser og varm det hele igennem.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 57935 gange,
og udskrevet 910 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-07 19:05:10
Vi var meget tilfredse. Det er en gode detaljer med friske tomater og oliven. Kan klart anbefales