Kyllingefilet med tomat/flødesovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Mark Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg fint ud og steg først et par minutter. Kom derefter champignoner og peberfrugt i. Vend tingene sammen, og sted et minuts tid sammen paprika og basilikum, kom tomatpure ved og herefter kyllingefonden.
Rør det godt ud, og kom så fløden i. Lad det småkoge 8-10 min, smag til med salt og peber. Mens det småkoger, koges der den eventuelle pasta eller ris. |
|
Opskriften er vist 18162 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Mark - 2011-02-14 16:45:20 Til Leif. Angående kyllingen er det lidt op til dig selv. Jeg plejer at spise den sammen med som filet. Men har osse med succes skåret den i tern/strimler og vendt op i sovsen. :) Leif - 2010-12-25 16:58:39 Hvad skal der ske med kyllingen? Michelle - 2010-09-15 20:22:12 Virkelig virkelig lækker ret.. Ikk sidste gang den blir serveret herhjemme.. Mark - 2010-09-14 17:13:06 Glemte at skrive "hvidløg" på i ingredienser, det gik vist lidt hurtigt... Men det skal i lige før kyllingefonden, ikke for tidligt da det er nemt at brande af. Kyllingen kan laves i ovnen ved 200 grader midt i ovnen i ca 25-30 min. Jeg plejer at brune den på min grillpande, nok mest for synets skyld ;) Håber i fik fat i det hele. Mark. Mark - 2010-09-14 12:30:07 Glemte da lige at nævne kyllingen! Jeg syntes man får det bedste resultat ved at varme kyllingen i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 min. Jeg giver altid lige kyllingen en gang på grillpanden før jeg putter den i ovnen. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne