Fødselsdagsboller for alle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : maria hansen Indsendt : |
|
|
gær,sukker og salt røres til det er flyende. smelt smør og tilsæt vand og varm det til det er lunt og tilsættes til sidst tilstættes mel. dejen æltes grundigt, hvorefter den formes til ca 30 boller, dyp bollerne med vand. og lad dem hæve i ca 30 min. og bag bollerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca 15 minutter.
Tips: man eventuelt tilsætte revet gulerødder - ckokostykker - solsikkekerne for at give dem et pift. |
|
Opskriften er vist 7182 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-02 14:11:01 gæren bliver automatisk flydende når den røres med sukker i løbet af et splitsekund. Den mindste bager... - 2010-09-17 13:11:34 Er jeg dum eller? Hvordan røre man gær, sukker og salt til det er flydende? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne