Foliedampet ørred
Hovedingrediens : Hummer - Ørred Indsendt af : H. Lundquist Indsendt : |
|
|
Ørrefileterne lægges på hver deres stykke stanniol belagt med et lille stykke bagepapir med skindsiden nedad, og krydres med salt og fiskekrydderi.
Tomater, bønner, persille og champignoner blandes og fordeles jævnt over på ørredfileterne. Der krydres yderligere men smule med salt og fiskekrydderi, og saften fra citronen presses over hver ørredfilet. 4 teskestore smørklumper placeres oven på hver ørredfilet. En stråle flydende akaciehonning føres hen over hver ørredfilet, hvorefter stanniolen lukkes tæt om ørredfileterne. Stanniolpakkerne lægges i et ildfast fad, og dampes i en forvarmet ovn ved 200 grader i 50-60 minutter. skindet let fjernes fra fisken efter den er tilberedt, ved at føre en tynd pailetkniv under hver filet (hvis ikke bagepapiret har fat i skindet). Tips: Serveres eventuelt med små kartofler og champignonsauce til. |
|
Opskriften er vist 11126 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne