Banankage med karamelglasur
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Annika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 104512 gange,
og udskrevet 1959 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (124 stemmer) |
|
Kommentarer Dot Askerod - 2020-11-23 16:31:18 Bedste banakage jeg nogensinde har smagt. Tillid mig dog at tilføje lidt hakket chocolade. Mums Camilla - 2013-08-12 19:18:06 bedste opskrift. mmh lavede muffins halvdelen med chokolade stykker i og den anden halvdel med chokolade oven på. virkelig den bedste opskrift, bagte en anden i går som var til og smide ud men så faldt jeg for denne. anonym - 2012-10-14 14:04:11 Jeg brugte kaffe i stedet for mælk til glasuren :o) Cecilie - 2012-08-14 12:39:59 Den er så god den smager så godt, den kage den flyder i min mund som en reegnbue giver den 10 stjerne!! kaj - 2012-03-07 06:27:39 mega god kage!!! Annika Kielstrup Jørgensen - 2011-10-16 11:56:20 Lækker og saftig kage. Lige noget for mig og mine veninder. jasmin - 2011-07-12 21:52:50 nøj den var god det syntes min familie også og vi gav den 6 karakter hilsen jasmin Claus - 2011-01-30 12:47:35 Nøøøøøj hvor er den god.. Jeg har allerede lavet den 3 gange nu.. Hvis der ikke er andre end mig der har tænkt på det så prøv at komme ca. 100 gr. hakket mørk chokolade i.. det giver lige et ekstra lille kick til den i forvejen søde kage.. god fornøjelse.. Sofie - 2011-01-23 17:25:06 den ser rigtigt god ud. Annika - 2010-09-14 00:29:08 Det er mig som idag har indsendt denne opskrift. Og efter jeg gjorde det, eksperimenterede jeg lidt. Prøvede ta lave den bare lidt sundere, flere fibre og mindre fedt. Brugt 1½ dl. flydende margarine, kunne måske også have været olie, istedet for de 150 gr. smør. Og i stedet for 275 gr. hvedemel, brugte jeg 100 gr. hvedemel 100 gr hvid hvede 75 gr. grahamsmel Og kagen blev fantastisk. Er du ikke til den helt super søde glasur så forsøg med noget andet. Tror jeg næste gang skal have en meget fyldig og mørk chokolade smeltet på toppen... Mums :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne