Mørbradgryde 09
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Michelle Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden pudses af og skæres i store tern.
Champignon renses i vand og skæres i halve eller kvarte - alt efter størrelse. Bacon steges og tages op af gryden. Brug en stor gryde. Herefter brunes champignon i gryden og tages op igen. Løg og peberfrugt skæres i tern og steges i lidt fedtstof i en gryde - tages herefter op. Mørbraden brunes herefter sammen med chili og paprika i gryden. Når kødet er brunet godt kommes løg, peberfrugt, bacon og champignon tilbage i gryden igen og blandes godt sammen med hvidløg. Herefter kommes en dåse hakkede tomater samt vand så det lige dækker retten. skru ned for varmen og lad retten simre i 45 min. Når retten er færdig skrues lidt op for varmen igen og der hældes fløde i. Når retten begynder at småkoge jævnes sovsen med en meljævning eller sovsejævner til den har den konsistens du ønsker - men sovsen skal ikke være for tynd. Smag til sidst retten til med salt og peber og evt. en bouillonterning. Serveres med løse ris. Skøn ret til både hverdag og når man får gæster. |
|
Opskriften er vist 19160 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bettelonne - 2014-10-22 17:11:40 Har lavet denne ret rigtig rigtig mange gange og den er helt fantastisk. Altid et hit til hverdag og fest :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne