Tagliatelle med Laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Laksen koges hurtigt i hvidvin og fiskebouillon. Tages af varmen og skal stå og trække indtil servering.
Olie varmes i en tykbundet gryde. Heri kommes chili, citronsaft og hvidløg. Det hele røres godt sammen. Vend derefter den kogte laks deri. Pastaen koges "al dénte" i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt, sigtes og vendes i lakseblandingen. Smages til med salt og peber. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 9739 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jørgen F - 2006-12-30 12:01:24 Ingredienserne er helt ok, men fremgangsmåden er yderst ringe, den skal revideres og hvornår skal den bredbladet persille i? Eller den skal måske ikke anvendes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne