Tagliatelle med Laks

Tagliatelle med Laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kg.laksefilét, skåret i store 3x3 cm tern.
2 dl.hvidvin
2 dl.fiskebouillon
 Salt
 Peber, friskkværnet
1 rød chili, friskhakket
1 bundtbredbladet persille, grofthakket
2 citroner, saften heraf
2 fedhvidløg, presset
2 dl.olivenolie
400 g.tagliatelle
 
Opskrift:
Laksen koges hurtigt i hvidvin og fiskebouillon. Tages af varmen og skal stå og trække indtil servering.

Olie varmes i en tykbundet gryde. Heri kommes chili, citronsaft og hvidløg. Det hele røres godt sammen. Vend derefter den kogte laks deri.

Pastaen koges "al dénte" i en stor gryde med kogende vand tilsat lidt salt, sigtes og vendes i lakseblandingen. Smages til med salt og peber. Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 9739 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-30 12:01:24
Ingredienserne er helt ok, men fremgangsmåden er yderst ringe, den skal revideres og hvornår skal den bredbladet persille i? Eller den skal måske ikke anvendes?