Pastaret med kylling og Spinat

Pastaret med kylling og Spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sussi Hansen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.løg
20 g.solsikkeolie
9.5 dl.letmælk
50 g.margarine
200 g.hønsekød i tern
130 g.rød peber i tern
75 g.bacon i tern
250 g.pasta
450 g.spinat
150 g.revet ost
 Groft salt
 Peber
 Karrypulver
 Muskatnød, stødt
 
 Sauce:
1.6 dl.vand
70 g.hvedemel
25 g.maizena
 
Opskrift:
Kog pastaen og lad den køle lidt af.
Kog kyllingen og skær det i tern. Man kan bruge kylling fra både høne men også kyllingefilet.
Løgtern og bacontern svitses i olie.
Mælk og margarine tilsættes.
Vand hvedemel og maizena piskes til jævning og sies evt.
Sovsen jævnes og koges godt igennem.
Høns i tern kogte pastaskruer og rød peber tilsættes.
Retten smages til med salt hvid peber karry og muskat.
Spinaten kommes i bunden af en smurt form pastasovsen hældes over og osten drysses på.

Gratinen sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til den er gylden.

Retten servers med brød og salat til.

Tips:

Man kan godt udlade løg hvis man ikke kan lide dette. Retten kan godt holde sig i køleskabet i et par dage, men er ikke egnet til at fryse pga. spinaten.





karakterer:
Opskriften er vist 10327 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-17 20:35:26
Var virkelig god, saftig, velsmagende, kan godt anbefales :-)