Pastaret med kylling og Spinat
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Sussi Hansen Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen og lad den køle lidt af.
Kog kyllingen og skær det i tern. Man kan bruge kylling fra både høne men også kyllingefilet. Løgtern og bacontern svitses i olie. Mælk og margarine tilsættes. Vand hvedemel og maizena piskes til jævning og sies evt. Sovsen jævnes og koges godt igennem. Høns i tern kogte pastaskruer og rød peber tilsættes. Retten smages til med salt hvid peber karry og muskat. Spinaten kommes i bunden af en smurt form pastasovsen hældes over og osten drysses på. Gratinen sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min til den er gylden. Retten servers med brød og salat til. Tips: Man kan godt udlade løg hvis man ikke kan lide dette. Retten kan godt holde sig i køleskabet i et par dage, men er ikke egnet til at fryse pga. spinaten. |
|
Opskriften er vist 10347 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Taastrup - 2016-04-17 20:35:26 Var virkelig god, saftig, velsmagende, kan godt anbefales :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne