Hindbærsnitter med marcipan - Nürnberg snitter
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler 38x15 cm., prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle. Smørcreme: Rør flormelis og kogende vand sammen, og pisk det bløde smør i lidt efter lidt. Smør den ene rektangel med hindbærmarmelade og dæk den anden rektangel med smørcreme. Læg den med smørcremen oven på den med marmelade. Marcipan røres med glukosesirup og rulles ud til en rektangel lidt stører end kagen (rul evt. ud mellem bagepapir eller vitawrap). Marcipanen lægges over smørcremen. Chokolade og piskefløde smeltes over vandbad og køles evt. lidt ned inden den smøres over marcipanen. Til slut drysses krymmel eller frysetørret hindbær over Tips: Vi skærer langsiderne lidt til og skærer kagen i 8 ca. 8 snitter. |
|
Opskriften er vist 110903 gange,
og udskrevet 934 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Nikolaj Uhrenholt - 2014-08-23 12:08:50 Rigtig gode, men en anelse mindre fedt/smør i dejen. Og en smule blodsukker i dejen vil også gavne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne